Wat klanten zeggen

 

 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Coachingspraktijk Coevorden / Help-Aut: Autismecoach
Average rating:  
 16 reviews
 by Ilse 14 jaar

Dankjwel Janet voor je coaching. Ik vond het erg fijn en weet nu meer over ass en wat ik kan doen en mijn ouders weten er nu ook veel meer van.
Groetjes van Ilse

 by Joke

Onze 13-jarige zoon heeft PDD-NOS. We zijn blij dat we nu bij AutismeCentraal goede ondersteuning hebben gevonden en er niet meer alleen voor staan.

 by Kaytlyn 15 jaar

Ik voelde mij heel slecht en down en had nergens meer zin in. Janet heeft mij goed verder geholpen nadat ik op school en thuis ben vastgelopen.
Ik begrijp beter, wat er met mij gebeurt als ik overprikkelt raak en ik heb geleerd hoe ik dat kan voorkomen. De Matrixmethode heeft janet ook een paar keer bij mij gedaan en dat heeft heel veel ruimte in mijn hoofd gemaakt. Het gaat nu veel beter met mij, ook thuis en op school.

 by KP - 60 jaar

De Gesprekken met Piet Litmaath zijn me veel waard.
Wekelijks nemen we de problematiek door waar ik mee zit.
We praten op niveau, Piet luistert goed en laat me niet alleen de andere kant
van de mediane zien maar geeft ook zeer bruikbare tips waar ik in praktijk
veel aan heb.
Al meerdere keren heeft het tot goede oplossingen geleid zowel in de privé
sfeer als op mijn werk.
Dit geeft rust in mijn hooft waardoor ik beter functioneer in het dagelijks
leven.
Het blijven werken is van groot belang voor me zodat ik kan blijven participeren
in de maatschappij en vereenzaming voorkomen wordt.
Ook heeft het een gunstig effect op mijn slaapproblematiek.
We zijn nog steeds zoekende naar een beter evenwicht tussen privé en werk.
Hierin hebben we al stappen gezet maar de uitwerking heeft meer tijd nodig.
Het is voor mij van groot belang dat de coaching vervolg krijgt voor langere tijd.
KP - 60jr

Bedankt voor je mooie review P!

 by J - 23 jaar

Het was fijn dat ik mijn verhaal bij Piet kwijt kon. Na enkele sessies bleek het echter dat we alle opties hadden geprobeerd maar dat ik niet verder kwam en dus gaven we het op. Piet had brede kennis om mij aan te bieden, alleen ik was al bekend met veel van deze technieken.

Hoi J. Bedankt voor je bericht. Ik ben blij dat je baat hebt gehad bij de gesprekken. Ik vond de gesprekken met je erg interessant. Ik wens je het allerbest toe!

 by R.Wessels

Met een paar gesprekken en enkele zeer bruikbare tips kan ik weer verder.
Het gevoel dat ik goed begrepen werd heeft mij heel goed gedaan.
Hartelijk dank daarvoor.
R.Wessels 78 jaar

 by A+R

Wat 1 uur in de week al kan doen. Wij zijn blij dat we de stap hebben genomen dat we het traject relatiecoaching bij jullie hebben gedaan. Het resultaat is nu meer begrip voor elkaar en meer acceptatie voor autisme in onze relatie. Absoluut een aanrader voor koppels waar onbegrip door autisme een spelbreker is. Piet bedankt.

 by Tom

Ik heb 1 informatiegesprek van anderhalf uur gehad met Piet en dat was een eye-opener heel veel dingen die ik doe en wat er over me gezegd wordt heeft dus wss met autisme te maken, er is me veel duidelijk geworden en ik snap mezelf nu ook beter
Ik ga me nu eerst wat meer verdiepen in autisme, Piet bedankt je hebt me erg geholpen. Groetjes Tom - 23 jaar

 by Lisa - 18 jaar

Op school liep ik vast door mijn add. School wist niet goed hoe ze mij moesten begeleiden. Via mijn mentor kwam ik bij jou terecht.
Nu na 6 maanden coaching door jou gaat het weer goed op school en het gaat ook veel beter met mij.

Hoi Lisa. Bedankt voor je mooie beoordeling. We hebben veel besproken en je hebt enorme stappen vooruit gemaakt. Super goed gedaan. En een hele verstandige mentor heb jij! 😉😂

 by Wiljo Pennings

Heb de afgelopen tijd een coaching traject gedaan. En veel geleerd vanuit zijn eigen ervaring. Door handvaten en zelfbewustwording te krijgen. Ik heb ook veel geleerd over autisme, wat ik al mijn hele leven al heb en dingen die ik er niet over wist. Ook vanuit het boek Meer rust bij minder stress, had ik veel herkenning.

Bedankt voor je mooie beoordeling Wiljo. We hebben een mooi coachingstraject doorlopen met veel herkenning en de nodige schakelmomenten 😉.

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»