Wat klanten zeggen

 

 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Coachingspraktijk Coevorden / Help-Aut: Autismecoach
Average rating:  
 27 reviews
 by J.J. Kolk
Vertel hier kort jouw ervaring: ASS Coaching
Leeftijd: 36

Prima organisatie die tijd neemt om je te leren kennen en op basis daarvan een plan te maken.

 by Sanne
Vertel hier kort jouw ervaring: Coaching ASS
Leeftijd: 21

Via de POH kwam ik na heel lang wachten uiteindelijk bij de ggz-psycholoog terecht. Die kon na een aantal gesprekken niet zoveel voor mij doen omdat hij een sterk vermoeden van ASS bij mij had. Via de psycholoog ben ik bij AutismeCentraal terecht gekomen. Dat bleek heel goed te zijn voor mij want ik heb veel meer inzicht gekregen in autisme en wat bij mij hoort. Ik probeer daar nu voor mijzelf en ook voor anderen meer rekening mee te houden en meer begrip voor mezelf te hebben als iets soms niet goed gaat of anders dan ik had gedacht. Bedankt en groetjes Sanne.

Dankjewel voor je mooie beoordeling, Sanne! je hebt het erg goed gedaan. Jij ook bedankt!

 by Merel
Vertel hier kort jouw ervaring: ASS coaching
Leeftijd: 38

Na mijn diagnose in januari 2022 ben ik op zoek gegaan naar goede begeleiding en coaching. Uiteindelijk ben ik in juli bij Autismecentraal uitgekomen. De uitgebreide informatie op de website gaf mij al direct een goed gevoel. Het kennismakingsgesprek was heel prettig en ontspannen. En nu, na 6 maanden van eerst wekelijkse en later 2 wekelijkse sessies, gaat het heel erg goed met mij. Ik heb heel veel inzicht gekregen in mijn ASS en ik heb de sessies en de uitgebreide gesprekken met Piet als heel erg prettig ervaren. Zeker aan te raden als je op zoek bent naar hulp bij ASS.

Wat een mooie review Merel. Dankjewel voor je complimenten. Fijn om met je te hebben samengewerkt!

 by Dylan A.
Vertel hier kort jouw ervaring: Coaching
Leeftijd: 19

Ik heb wekelijkse gesprekken met Piet gehad dit jaar, ik vind de gesprekken altijd erg fijn en ook dat heel veel dingen bij mij horen heb ik nu geleerd. Ik heb door de kaartjes en het boek ook geleerd wat mijn valkuilen zijn ik weet nu veel meer over autisme en daarom ga ik nu ook beter om met onbegrip van nderen zoals thuis en soms ook met vrienden.

Bedankt voor je mooie review Dylan!

 by Entjes
Vertel hier kort jouw ervaring: gesprekken bij autisme centraal
Leeftijd: 25

Moi Piet de psychologe van ggz had mij naar jouw toegestuurt en ik ben nu al meermalen bi jou geweest en dat heb goed geholpen. Ik ben nu veel rustiger en ook in mijn hoofd. Ik snap nu ook meer wat adhd is en hoe ik rustiger kan blijven ook tegen anderen. Ik heb er wel wat aan. Ga zo door.

Bedankt voor je mooie bericht, Entjes. Fijn dat het wat rustiger in je hoofd is. Ik zal zeker zo doorgaan, als jij dat ook doet 😉

 by E+G
Vertel hier kort jouw ervaring: Goeie ervaring met Autismecentraal
Leeftijd: 36 en 41

Door ASS van E. kwamen wij steeds meer in de problemen in onze relatie. Op zoek naar een vertrouwenspersoon/mediator die ons kon helpen, kwamen we op de website van Autismecentraal uit.
Al na de eerste afspraak hadden we een heel goed gevoel erbij. Piet is heel erg toegankelijk en praat vanuit ervaring met ADD en autisme.
We hebben in de afgelopen weken samen en apart veel gesproken en veel onduidelijkheden zijn nu weg of we hebben tips gekregen hoe we anders met de situatie kunnen omgaan. We merken nu al een verbetering in onze relatie, meer rust en begrip.

 by Mark
Vertel hier kort jouw ervaring: goede ervaring door het hoofd leeg te praten
Leeftijd: 59

Door mijn asperger en add heb ik altijd een vol hoofd. Dat zorgt voor veel spanning in mijn lijf en ik kan me slecht concentreren. De gedachten komen op en ik kan ze niet loslaten. Ik heb al vaak autistische burnouts gehad door teveel prikkels. Bij Autismecentraal ben ik nu al meer dan een jaar en iedere week kan ik al mijn gedachten bespreken met Piet. Dat geeft mij veel lucht en ruimte in hethoofd voor een paar dagen en dat is erg fijn en ik heb veel minder last van burnouts.

 by Jan & Ria
Leeftijd: 53 & 52

We zijn in de afgelopen paar jaar bij meerdere hulpverleners geweest en ook bij een mediator. Dat was altijd vanwege het wederzijds onbegrip in onze relatie, hoewel we al 25 jaar samen zijn. Dat leverde al erg veel stress op. Maar nu ging het niet langer meer. We werden door de praktijkondersteuner gewezen op Autismecentraal in Coevorden. Omdat autisme een behoorlijke rol speelt in onze relatie. We hebben een aantal gesprekken gehad met Piet. Samen en apart. En dat heeft ons allebei en onze relatie heel erg goed gedaan. We handvatten gekregen, nieuwe omgangsregels opgesteld en meer inzicht gekregen in ons autisme. Erg bedankt daarvoor.
Tip: wat vaker of eerder de ventilator in de wachtruimte en in de praktijkruimte aanzetten, het is daar erg warm.

 by E Stam

Met kenmerken van ADD en ADHD in onze relatie lopen we tegen diverse uitdagingen aan. Wij hebben hierbij hulp gezocht van Piet, meer ter preventie (hoe hier het beste mee omgaan?). Omdat we al best ver zijn samen en veel begrijpen van elkaar was het even zoeken welke hulp het meest passend was. We hebben enkele sessies gehad samen en hele mooie stappen gezet. We voelden ons begrepen en de (h)erkenning was erg prettig. Veel geleerd om samen in praktijk te brengen!

Beste E Stam,Vriendelijk bedankt voor de mooie beoordeling. Jullie gaan samen vast en zeker een mooie toekomst tegemoet!Gr. Piet

 by Bert 58 jaar
Leeftijd: 58

Zonder diagnose maar met veel kenmerken van Asperger heb ik bij autismecentraal aangeklopt voor hulp. In mijn hele leven steeds vastgelopen in relaties en bij werkgevers. Geen adequate hulp gehad van ingeschakelde psychologen en de jobcoach van UWV had er al helemaal geen verstand van.
Deze week het coachingtraject bij Piet afgerond, veel duidelijkheid en inzicht verkregen in mijn niet-gediagnosticeerde Asperger.
Veel herkenning, veel geleerd en nu het geleerde in de praktijk brengen. Piet autismecentraal bedankt.

Page 1 of 3:
«
 
 
1
2
3
 
»