Wat klanten zeggen

 

 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Coachingspraktijk Coevorden / Help-Aut: Autismecoach
Average rating:  
 5 reviews
byJojo76 onCoachingspraktijk Coevorden / Help-Aut: Autismecoach

Ik ben moeder van 2 opgroeiende kinderen en pas 2 jaar geleden kreeg ik de diagnose autisme. Mijn dochter heeft eerder ook al die diagnose gehad en dat was voor mij een eyeopener. Ik heb een traject gedaan bij Piet en dat was best heftig en confronterend. Ik snap nu veel beter, waar mijn zwaktes liggen en hoe ik kan omgaan met drukte en stress. met de kinderen en ook op mijn werk. We hebben ook veel gelachen, Piet heeft bijzondere humor en is een heel erg prettig persoon om mee om te gaan. Dankjewel en fijne zomervakantie.

byBart onCoachingspraktijk Coevorden / Help-Aut: Autismecoach

Piet is een fijne coach die met geduld luistert en waarvan je steeds weer merkt dat hij uit ervaring spreekt. Ik heb een traject van 5 maanden bij hem gehad en ik merk zoveel verandering. En de mensen om mij heen ook. Uiteindelijk toch blij dat ik er aan ben begonnen.

byBastiaan onCoachingspraktijk Coevorden / Help-Aut: Autismecoach

Door de coaching van Piet en de gesprekken, de verschillende methodes waar we mee hebben gewerkt en het geduld dat hij heeft, heb ik in de afgelopen maanden veel geleerd over mijn autisme en hoe ik nu daar verder mee kan op school en met mijn vrienden. Echt een aanrader.

bySimone onCoachingspraktijk Coevorden / Help-Aut: Autismecoach

Ik vond het eerst best wel eng om aan een vreemde mijn verhaal te moeten vertellen maar Piet heeft mij heel snel op mijn gemak gesteld. De coaching was soms best wel confronterend. Eigenlijk vind ik 5 afspraken nu te weinig. Ik heb nu wel door wat mijn autisme inhoudt en wanneer ik een rustpuntje moet pakken om de chaos te voorkomen. De zelfhypnose daar zag ik wel tegen op maar ik ben blij dat ik dat nu kan. Ik heb meer rust en kom sneller in slaap. En het is dus totaal niet eng. Ik ben dus wel blij met de coaching door Piet en heb het ook al aangeraden aan een klasgenote die ook autisme heeft.

byFlorian onCoachingspraktijk Coevorden / Help-Aut: Autismecoach

Ik had er niet veel zin in maar moest van mijn ouders. Ik weet best wel wie ik ben en hoe ik in mekaar steek en heb eigenlijk niet iemand nodig om dat te vertellen. maar nou heb ik toch best wel er wat aan gehad kan nu meer rust in mijn hoofd voelen door de dingen meer op te schrijven en meer mijn agenda te gebruiken. Dus dat wel. Ik vind de spreekkamer in het ouwe ziekenhuis wel een beetje klein dat mag wel wat meer ruimte hebben. Verder wel goed gegaan. Piet is wel streng vaak. Maar dat heb ik misschien ook wel nodig.