Wat klanten zeggen

 

 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Coachingspraktijk Coevorden / Help-Aut: Autismecoach
Average rating:  
 32 reviews
 by Michel
Vertel hier kort jouw ervaring: Kundige begeleiding
Leeftijd: 52

Kundige hulp bij ASS problematiek. Duidelijk en overzichtelijk. Veel geduld. Korte lijntjes. Recht voor zijn raap. Veel aan gehad. Piet bedankt.

 by Tijs
Vertel hier kort jouw ervaring: Ambulante begeleiding
Leeftijd: 23

In augustus 2023 ben ik via de POH-GGZ naar Autisme Centraal door verwezen. Ik heb nu een half jaar thuisondersteuning i.v.m. huishouding en administratie en structuur aanbrengen. Ik merk dat het al veel beter gaat en ik al veel meer overzicht en rust hebt.
Van 4 uur in de week nu naar 2 uur in de week als steuntje in de rug.
Ik ben heel erg tevreden met de ondersteuning.

 by Raymond
Vertel hier kort jouw ervaring: Ambulante begeleiding
Leeftijd: 39

Ik, man 39 jaar met ASS en adhd ik heb het afgelopen jaar via Autismecentraal begeleiding thuis gehad 1,5 uur per week ondersteuning in structuur aanbrengen en ook overzicht aanbrengen welke nu zo goed is dat ik nu, alleen nog 1 keer in de 3 weken een bijpraat uurtje met Piet heb en de puntjes op de i moet blijven zetten.

Hoi Raymond,Dankjewel voor je mooie review. Je hebt hard gewerkt en het resultaat mag er zijn!

 by Gemeente Borger-Odoorn
Vertel hier kort jouw ervaring: Samenwerking
Leeftijd: 35

Ik heb een korte samenwerking gehad met Piet Litmaath vanuit AutismeCentraal.
Het betrof hier een zeer complexe casus. Wat ik fijn vond aan de samenwerking met Piet waren de korte lijntjes, de
duidelijkheid in wat we wel en niet konden verwachten van zijn hulpverlening en zijn
vakbekwaamheid.

Hij bleek al snel in staat te zijn om een heldere analyse te maken van de client en
zijn problematiek. Helaas is het hulpverleningstraject om uiteenlopende redenen vervroegd
beëindigd.

Wat ik hierin erg fijn vond was dat Piet meedacht in alternatieven en wat voor hulp
mogelijk wel passend was voor deze client maar ook voor zijn ouders. Hij heeft bij ons een
uitgebreide en heldere eindrapportage aangeleverd met ook een aantal aanbevelingen waar we
weer mee verder konden. Kortom zeer tevreden over de korte maar zeker plezierige samenwerking.

Deborah Katoen
Sociaal werker/regisseur
Stichting Sociale Teams Borger Odoorn

 by Irma
Vertel hier kort jouw ervaring: Ambulante begeleiding
Leeftijd: 52

Voor onze nu 20 jarige zoon waren wij, opnieuw, op zoek naar begeleiding en coaching. In zijn leven heeft hij al meerdere begeleiders gehad van verschillende bureaus en zorginstanties maar helaas zonder (blijvend) positief resultaat.
Via via kwamen we in contact met AutismeCentraal.
En dat was precies de begeleiding die onze zoon nodig had: gericht op hem, zijn ASS, op zijn beperkingen en mogelijkheden. De ambulante begeleiding bij onze zoon in zijn nieuwe huisje, het leren omgaan met zijn eigen huishouden, plannen, structuur aanbrengen, afspraken maken én nakomen, op tijd op school zijn. Dat was de begeleiding die wij als ouders voor onze zoon nodig hadden. Als ouder wil je alles voor je kind doen, maar soms houdt het om welke reden dan ook op. Vooral natuurlijk onze zoon maar ook wij  als ouders hebben enorm veel steun gehad aan de begeleiding van Piet, aan de tips en gewoon het luisterend oor. Onze zoon gaat het, na anderhalf jaar wekelijkse begeleiding en de laatste maanden langzaam afbouwend naar 1 keer in de maand, nu alleen proberen, maar kan altijd terugvallen op AutismeCentraal.
Wij zijn zeer positief te spreken over Piet / AutismeCentraal.

 by Jacob Jan
Vertel hier kort jouw ervaring: Review
Leeftijd: 36

Prima organisatie die tijd neemt om je te leren kennen en op basis daarvan een plan te maken.

 by Sanne
Vertel hier kort jouw ervaring: Coaching ASS
Leeftijd: 21

Via de POH kwam ik na heel lang wachten uiteindelijk bij de ggz-psycholoog terecht. Die kon na een aantal gesprekken niet zoveel voor mij doen omdat hij een sterk vermoeden van ASS bij mij had. Via de psycholoog ben ik bij AutismeCentraal terecht gekomen. Dat bleek heel goed te zijn voor mij want ik heb veel meer inzicht gekregen in autisme en wat bij mij hoort. Ik probeer daar nu voor mijzelf en ook voor anderen meer rekening mee te houden en meer begrip voor mezelf te hebben als iets soms niet goed gaat of anders dan ik had gedacht. Bedankt en groetjes Sanne.

Dankjewel voor je mooie beoordeling, Sanne! je hebt het erg goed gedaan. Jij ook bedankt!

 by Merel
Vertel hier kort jouw ervaring: ASS coaching
Leeftijd: 38

Na mijn diagnose in januari 2022 ben ik op zoek gegaan naar goede begeleiding en coaching. Uiteindelijk ben ik in juli bij Autismecentraal uitgekomen. De uitgebreide informatie op de website gaf mij al direct een goed gevoel. Het kennismakingsgesprek was heel prettig en ontspannen. En nu, na 6 maanden van eerst wekelijkse en later 2 wekelijkse sessies, gaat het heel erg goed met mij. Ik heb heel veel inzicht gekregen in mijn ASS en ik heb de sessies en de uitgebreide gesprekken met Piet als heel erg prettig ervaren. Zeker aan te raden als je op zoek bent naar hulp bij ASS.

Wat een mooie review Merel. Dankjewel voor je complimenten. Fijn om met je te hebben samengewerkt!

 by Dylan A.
Vertel hier kort jouw ervaring: Coaching
Leeftijd: 19

Ik heb wekelijkse gesprekken met Piet gehad dit jaar, ik vind de gesprekken altijd erg fijn en ook dat heel veel dingen bij mij horen heb ik nu geleerd. Ik heb door de kaartjes en het boek ook geleerd wat mijn valkuilen zijn ik weet nu veel meer over autisme en daarom ga ik nu ook beter om met onbegrip van nderen zoals thuis en soms ook met vrienden.

Bedankt voor je mooie review Dylan!

 by Entjes
Vertel hier kort jouw ervaring: gesprekken bij autisme centraal
Leeftijd: 25

Moi Piet de psychologe van ggz had mij naar jouw toegestuurt en ik ben nu al meermalen bi jou geweest en dat heb goed geholpen. Ik ben nu veel rustiger en ook in mijn hoofd. Ik snap nu ook meer wat adhd is en hoe ik rustiger kan blijven ook tegen anderen. Ik heb er wel wat aan. Ga zo door.

Bedankt voor je mooie bericht, Entjes. Fijn dat het wat rustiger in je hoofd is. Ik zal zeker zo doorgaan, als jij dat ook doet 😉

Page 1 of 4:
«
 
 
1
2
3
4
 
»