Wat klanten zeggen

 

 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Coachingspraktijk Coevorden / Help-Aut: Autismecoach
Average rating:  
 12 reviews
 by J on Coachingspraktijk Coevorden / Help-Aut: Autismecoach

Het was fijn dat ik mijn verhaal bij Piet kwijt kon. Na enkele sessies bleek het echter dat we alle opties hadden geprobeerd maar dat ik niet verder kwam en dus gaven we het op. Piet had brede kennis om mij aan te bieden, alleen ik was al bekend met veel van deze technieken.

Hoi J. Bedankt voor je bericht. Ik ben blij dat je baat hebt gehad bij de gesprekken. Ik vond de gesprekken met je erg interessant. Ik wens je het allerbest toe!

 by R.Wessels on Coachingspraktijk Coevorden / Help-Aut: Autismecoach

Met een paar gesprekken en enkele zeer bruikbare tips kan ik weer verder.
Het gevoel dat ik goed begrepen werd heeft mij heel goed gedaan.
Hartelijk dank daarvoor.

 by A+R on Coachingspraktijk Coevorden / Help-Aut: Autismecoach

Wat 1 uur in de week al kan doen. Wij zijn blij dat we de stap hebben genomen dat we het traject relatiecoaching bij jullie hebben gedaan. Het resultaat is nu meer begrip voor elkaar en meer acceptatie voor autisme in onze relatie. Absoluut een aanrader voor koppels waar onbegrip door autisme een spelbreker is. Piet bedankt.

 by Tom on Coachingspraktijk Coevorden / Help-Aut: Autismecoach

Ik heb 1 informatiegesprek van anderhalf uur gehad met Piet en dat was een eye-opener heel veel dingen die ik doe en wat er over me gezegd wordt heeft dus wss met autisme te maken, er is me veel duidelijk geworden en ik snap mezelf nu ook beter
Ik ga me nu eerst wat meer verdiepen in autisme, Piet bedankt je hebt me erg geholpen. Groetjes Tom

 by Lisa on Coachingspraktijk Coevorden / Help-Aut: Autismecoach

Op school liep ik vast door mijn add. School wist niet goed hoe ze mij moesten begeleiden. Via mijn mentor kwam ik bij jou terecht.
Nu na 6 maanden coaching door jou gaat het weer goed op school en het gaat ook veel beter met mij.

Hoi Lisa. Bedankt voor je mooie beoordeling. We hebben veel besproken en je hebt enorme stappen vooruit gemaakt. Super goed gedaan. En een hele verstandige mentor heb jij! 😉😂

 by Wiljo Pennings on Coachingspraktijk Coevorden / Help-Aut: Autismecoach

Heb de afgelopen tijd een coaching traject gedaan. En veel geleerd vanuit zijn eigen ervaring. Door handvaten en zelfbewustwording te krijgen. Ik heb ook veel geleerd over autisme, wat ik al mijn hele leven al heb en dingen die ik er niet over wist. Ook vanuit het boek Meer rust bij minder stress, had ik veel herkenning.

Bedankt voor je mooie beoordeling Wiljo. We hebben een mooi coachingstraject doorlopen met veel herkenning en de nodige schakelmomenten 😉.

 by Annelies on Coachingspraktijk Coevorden / Help-Aut: Autismecoach

Hallo Piet. Graag geef ik een recentie op je website. Wij zijn heel blij met de coaching die je Daan hebt gegeven. Complimenten voor het geduld dat je hebt. En voor de persoonlijke ervaringen die je hebt gedeeld. Daan heeft veel opgestoken van de sessies. Hij zit echt beter in zijn vel en kan beter met spannende situaties omgaan. En dat geeft hier thuis ook veel meer rust.
Wij raden jouw zeker aan als autismecoach. Vriendelijke groet, Annelies en Peter

Dankjewel voor jullie beoordeling Annelies en Peter. Ik heb graag met Daan gewerkt. Fijne kerel en prachtige resultaten! Niet alleen thuis, maar ook op school.Groet,Piet

 by Jojo76 on Coachingspraktijk Coevorden / Help-Aut: Autismecoach

Ik ben moeder van 2 opgroeiende kinderen en pas 2 jaar geleden kreeg ik de diagnose autisme. Mijn dochter heeft eerder ook al die diagnose gehad en dat was voor mij een eyeopener. Ik heb een traject gedaan bij Piet en dat was best heftig en confronterend. Ik snap nu veel beter, waar mijn zwaktes liggen en hoe ik kan omgaan met drukte en stress. met de kinderen en ook op mijn werk. We hebben ook veel gelachen, Piet heeft bijzondere humor en is een heel erg prettig persoon om mee om te gaan. Dankjewel en fijne zomervakantie.

Met een lach en een traan! Dankjewel!

 by Bart on Coachingspraktijk Coevorden / Help-Aut: Autismecoach

Piet is een fijne coach die met geduld luistert en waarvan je steeds weer merkt dat hij uit ervaring spreekt. Ik heb een traject van 5 maanden bij hem gehad en ik merk zoveel verandering. En de mensen om mij heen ook. Uiteindelijk toch blij dat ik er aan ben begonnen.

Dankjewel Bart. Het was een fijne samenwerking én ik heb van jou veel geleerd over de sterren en de planeten. Dank daarvoor.

 by Bastiaan on Coachingspraktijk Coevorden / Help-Aut: Autismecoach

Door de coaching van Piet en de gesprekken, de verschillende methodes waar we mee hebben gewerkt en het geduld dat hij heeft, heb ik in de afgelopen maanden veel geleerd over mijn autisme en hoe ik nu daar verder mee kan op school en met mijn vrienden. Echt een aanrader.

Bedankt voor je mooie bericht, Bas. Goed gewerkt en mooie resultaten!

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»