Wat klanten zeggen

 

 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Coachingspraktijk Coevorden / Help-Aut: Autismecoach
Average rating:  
 20 reviews
 by Jan & Ria
Leeftijd: 53 & 52

We zijn in de afgelopen paar jaar bij meerdere hulpverleners geweest en ook bij een mediator. Dat was altijd vanwege het wederzijds onbegrip in onze relatie, hoewel we al 25 jaar samen zijn. Dat leverde al erg veel stress op. Maar nu ging het niet langer meer. We werden door de praktijkondersteuner gewezen op Autismecentraal in Coevorden. Omdat autisme een behoorlijke rol speelt in onze relatie. We hebben een aantal gesprekken gehad met Piet. Samen en apart. En dat heeft ons allebei en onze relatie heel erg goed gedaan. We handvatten gekregen, nieuwe omgangsregels opgesteld en meer inzicht gekregen in ons autisme. Erg bedankt daarvoor.
Tip: wat vaker of eerder de ventilator in de wachtruimte en in de praktijkruimte aanzetten, het is daar erg warm.

 by E Stam

Met kenmerken van ADD en ADHD in onze relatie lopen we tegen diverse uitdagingen aan. Wij hebben hierbij hulp gezocht van Piet, meer ter preventie (hoe hier het beste mee omgaan?). Omdat we al best ver zijn samen en veel begrijpen van elkaar was het even zoeken welke hulp het meest passend was. We hebben enkele sessies gehad samen en hele mooie stappen gezet. We voelden ons begrepen en de (h)erkenning was erg prettig. Veel geleerd om samen in praktijk te brengen!

Beste E Stam,Vriendelijk bedankt voor de mooie beoordeling. Jullie gaan samen vast en zeker een mooie toekomst tegemoet!Gr. Piet

 by Bert 58 jaar
Leeftijd: 58

Zonder diagnose maar met veel kenmerken van Asperger heb ik bij autismecentraal aangeklopt voor hulp. In mijn hele leven steeds vastgelopen in relaties en bij werkgevers. Geen adequate hulp gehad van ingeschakelde psychologen en de jobcoach van UWV had er al helemaal geen verstand van.
Deze week het coachingtraject bij Piet afgerond, veel duidelijkheid en inzicht verkregen in mijn niet-gediagnosticeerde Asperger.
Veel herkenning, veel geleerd en nu het geleerde in de praktijk brengen. Piet autismecentraal bedankt.

 by Yorick
Leeftijd: 18

Door de corona lockdown en het lang in huis zijn had ik nergens meer zin in. Ik sloot mijzelf op in mijn kamer. Ik had ook geen zin meer in school en al dat online gedoe. Ik had totaal geen structuur meer en ik voelde mij heel erg down. Toen hebben mijn ouders Piet ingeschakeld en nu gaat het weer goed. Ik heb samen met Piet een gesprek gehad met mijn decaan op school en ik ben nu weer met mijn school begonnen. Ik heb nu ook meer contact met mijn klasgenoten, dat vind ik wel erg fijn. Het gaat nu weer goed met mij.

Supergoed gedaan, Yorick!

 by Ilse 14 jaar

Dankjwel Janet voor je coaching. Ik vond het erg fijn en weet nu meer over ass en wat ik kan doen en mijn ouders weten er nu ook veel meer van.
Groetjes van Ilse

Goed gedaan, Ilse!Groetjes van Janet

 by Joke

Onze 13-jarige zoon heeft PDD-NOS. We zijn blij dat we nu bij AutismeCentraal goede ondersteuning hebben gevonden en er niet meer alleen voor staan.

 by Kaytlyn 15 jaar

Ik voelde mij heel slecht en down en had nergens meer zin in. Janet heeft mij goed verder geholpen nadat ik op school en thuis ben vastgelopen.
Ik begrijp beter, wat er met mij gebeurt als ik overprikkelt raak en ik heb geleerd hoe ik dat kan voorkomen. De Matrixmethode heeft janet ook een paar keer bij mij gedaan en dat heeft heel veel ruimte in mijn hoofd gemaakt. Het gaat nu veel beter met mij, ook thuis en op school.

 by KP - 60 jaar

De Gesprekken met Piet Litmaath zijn me veel waard.
Wekelijks nemen we de problematiek door waar ik mee zit.
We praten op niveau, Piet luistert goed en laat me niet alleen de andere kant
van de mediane zien maar geeft ook zeer bruikbare tips waar ik in praktijk
veel aan heb.
Al meerdere keren heeft het tot goede oplossingen geleid zowel in de privé
sfeer als op mijn werk.
Dit geeft rust in mijn hooft waardoor ik beter functioneer in het dagelijks
leven.
Het blijven werken is van groot belang voor me zodat ik kan blijven participeren
in de maatschappij en vereenzaming voorkomen wordt.
Ook heeft het een gunstig effect op mijn slaapproblematiek.
We zijn nog steeds zoekende naar een beter evenwicht tussen privé en werk.
Hierin hebben we al stappen gezet maar de uitwerking heeft meer tijd nodig.
Het is voor mij van groot belang dat de coaching vervolg krijgt voor langere tijd.
KP - 60jr

Bedankt voor je mooie review P!

 by J - 23 jaar

Het was fijn dat ik mijn verhaal bij Piet kwijt kon. Na enkele sessies bleek het echter dat we alle opties hadden geprobeerd maar dat ik niet verder kwam en dus gaven we het op. Piet had brede kennis om mij aan te bieden, alleen ik was al bekend met veel van deze technieken.

Hoi J. Bedankt voor je bericht. Ik ben blij dat je baat hebt gehad bij de gesprekken. Ik vond de gesprekken met je erg interessant. Ik wens je het allerbest toe!

 by R.Wessels

Met een paar gesprekken en enkele zeer bruikbare tips kan ik weer verder.
Het gevoel dat ik goed begrepen werd heeft mij heel goed gedaan.
Hartelijk dank daarvoor.
R.Wessels 78 jaar

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»