Gewichtsverlies door de hypnotische maagband

Bij Hypnocoaching Drenthe kun je terecht voor een Hypnotische Maagband. Wij zijn hiervoor speciaal opgeleid en Hypnocoaching Drenthe is een officieel gecertificeerde hypnotherapiepraktijk voor de Hypnotische Maagband Methode.

Dankzij de huidige hypnose-technieken kun je onder hypnose een maagband operatie uitvoeren. Alleen zal dit een denkbeeldige operatie zijn. Jouw onderbewuste kent immers het verschil niet tussen realiteit en verbeelding, dus neemt het de virtuele maagband operatie voor waar aan. Je lichaam ervaart het alsof er een ECHTE maagband wordt geplaatst en geeft jou hetzelfde voldane gevoel dat je zou hebben wanneer er een “echte” maagband zou zitten.

De hypnotische maagband is dus geen dieet maar een levensveranderende behandeling!

Het standaard programma bestaat uit 4 sessies uitgevoerd over een periode van 3-5 weken.

  • Sessie 1 :  Een uitgebreid intakegesprek waarbij de procedure wordt uitgelegd en waarbij tevens de oorzaak van het overgewicht wordt besproken. Je wordt gewogen en we spreken je gewenste gewicht, waar je naar toe wil. In deze sessie wordt ook de maagband geplaatst.
  • Sessie 2 : We evalueren hoe het tot nu toe gaat en we geven een hypnosesessie ter versterking, hierin kan ook de maagband eventueel worden bijgesteld.
  • Sessie 3 : We evalueren weer hoe het gaat, checken je gewicht en geven een hypnosesessie met de laatste aanpassingen voor een optimaal resultaat.
  • Sessie 4: Controlesessie en afsluiting.  Je krijgt ook een thuissessie in MP3 die je gedurende 30 dagen dagelijks moet beluisteren, en daarna naar behoefte.

Alle sessies worden aangepast op je persoonlijke wensen en doelstellingen.

De virtuele maagband is geschikt voor personen die meer dan 10 kilo willen afvallen of personen met een BMI van >30.

Wat zijn de voordelen van een virtuele maagband?
– Geen fysieke operatie
– Geen complicaties
– Geen littekens
– Geen dieet
– Geen narcose
– Je mag alles blijven eten
– Langetermijnoplossing

Lees dit artikel in ‘Linda’ over de virtuele maagband